REFERENCIA

FONTOSABB ÉS ÉRDEKESEBB FELKÉRÉSEIM, REFERENCIÁIM, KÉP MEGJELENÉSEIM.

 

SZEGEDI TOURINFORM

Három éve rendszeresen jelennek meg fotóim a Szegedi Tourinform kiadásában készülő, többnyelvű szegedi turisztikai és programajánló füzetekben, prospektusokban és szóróanyagokban. valamint a Szegedi Tourinform webes reklámanyagaiban, plakátjain.

Emellett a 2018 első felében a Széchenyi térre költözött és megújult Szegedi Tourinform iroda helyiségében (ügyféltér, iroda, kerékpárkölcsönző rész) a falakat borítják a fotóim.

PHARMAINVEST ZRT.

A cég szegedi Széchenyi téri székhelyén két fotómból készült poszter készült, az egyik a lépcsőházban, a másik pedig egy irodában található.

Emellett felkérést kaptam a céghez tartozó Pingvin Patika hálózat egy újonnan átadott- (Makó), és egy frissen felújított (Szeged, Sas Patika) patikájának fotózására. Az új makói Pingvin Patika nyitása kapcsán készült szóróanyaghoz egyúttal a város turisztikai nevezetességeit és látnivalóit (Városháza, Hagymatikum, Hagymaház stb. is fotóztam.

SZEGEDI KÖZLEKEDÉSI TÁRSASÁG (SZKT)

Az én fotóimmal és szerkesztésemben készült az SZKT hivatalos 2018-as és 2019-es falinaptára.

Emellett előzetesen egyeztetett kívánalmak alapján villamosokat és trolikat fotóztam több alkalommal is a városi forgalomban, valamint a cég telephelyein (villamos- és trolitelep). Szintén itt említhető meg a SZKT szervezésében megvalósuló Szegedi Repülőnapokon való fotózás is.

SZEGEDI VÁROSHÁZA, HÁZASSÁGKÖTŐ TEREM

6 darab, nagy méretű, a fotóimból készített vászonkép díszíti a szegedi Városháza házasságkötő termét.

LATIN NEGYED CSOKOLÁDÉ, KÁVÉ ÉS TEA SZAKÜZLET

A szegedi Latin Negyed üzlet egyedi, saját kiadású és limitált számú “I Love Szeged” fantázianevű dobozos csokoládékülönlegessége jelent meg 14 különböző fotómmal.

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/fotosunk-papdi-balazs-kepeivel-jelent-meg-a-szegedi-luxuscsoki/

SZEGED PÓLUS FEJLESZTÉSI NONPROFIT KFT.

Több szegedi fotóm felhasználása a cég megújult weboldalán, valamint nyomtatott anyagokban is.

NOVOTEL HOTEL

A szegedi Novotel Hotel földszinti kávézóját és több közösségi terét díszítik a fotóim.

SZEGEDI VÍZMŰ ZRT.

A Szegedi Őszi Kulturális Fesztivál kereteim belül kerül megrendezésre a Szent István téri műemlék víztorony emeletein berendezett nagyobb szabású kiállításom, melyet a nyílt napok alkalmával több ezer ember látott. A kiállítás végeztével a víztornyot ábrázoló fotóim egy része állandó dekorelemként ottmaradt.

MK ILLUMINATION HUNGARY KFT.

A cég által országszerte készített ünnepi, adventi díszkivilágítások és fényinstallációk fotózása kaptam megbízást, a következő városokban: Szeged (adventi vásár, városi ünnepi díszek, fényszarvas), Budapest (a Mammut és a West End City Center ünnepi díszkivilágítása), Eger (Agria Pláza ünnepi díszkivilágítása), Rácalmás (a település főutcájának ünnepi díszkivilágítása) és Székesfehérvár (adventi vásár, szánkózó fényhóember).

DÉL-KONSTRUKT KFT.

A szegedi székhelyű Dél-Konstrukt által felújított épületek végső állapotának dokumentálására kaptam megbízást, az alábbi városokban: Budapest (több lakótelepi panelház, Csepelen, Kelenföldön és Békásmegyeren, Szeged (több belvárosi műemlék épület felújítása, valamint egy tarjáni tízemeletes panelház), Tiszasziget (felújított óvoda), Deszk (felújított iskolaépület, könyvtár és sportcsarnok) és Hódmezővásárhely (felújított iskolaépület).

SZEGEDI VÁROSKÉP ÉS PIAC KFT.

A cég szervezésében megrendezésre kerülő városi események (Szegedi Borfesztivál, BorTér, Dóm téri adventi vásár) egyedi fotókon való bemutatása, marketingcélokra történő későbbi felhasználásra.

CSONGRÁD MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT

A CSMÖ szegedi központjának (Belvedere-ház), több irodájába és tárgyalójába készült falikép a fotóimból.

FOLKART NÉPMŰVÉSZETI BOLT

A szegedi FolkArt Népművészeti Boltban folyamatosan kaphatóak a fotóim alapján készített képeslapok.

HAZAVARÁZS AJÁNDÉKBOLT

A szegedi Hazavarázs Ajándékboltban folyamatosan kapható többféle ajándéktárgy, ami a fotóim felhasználásával készült (hűtőmágnes, notesz, díszdoboz stb.)

SZEGEDI ORVOSBIOLÓGIAI KUTATÁSOK JÖVŐJÉÉRT ALAPÍTVÁNY

 A volt Bartók Béla Művelődési Központ (Szeged, Vörösmarty utca)tehetséggondozó központtá történő átalakításának fotós dokumentációja, azaz a felújítás előtti, alatti és utáni állapotok fotózása (a projekt jelenleg is folyamatban van).

FORRÁS HOTEL

A Forrás Hotel 2017-es hivatalos naptárának borítóképe készült a Dóm téri egyetemi épület tetejéről készült fotóm alapján.

SZEGEDI KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI KHT.

Karácsonyi üdvözlőanyag készült a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. megbízásából az egyik téli, ünnepi fotómból.

EPAM SYSTEMS KFT.

Cégen belüli használatra (e-mail fejléc, ppt háttér stb.) történt meg, néhány szegedi fotóm vásárlása.