ENTERIŐRFOTÓZÁS

A turisztikai témájú- város (épület)– és természetfotózás mellett kiemelten szeretnék foglalkozni a jövőben is beltéri fotózással, lakásfotózással azaz enteriőrfotózással, legyen szó akár műemlék épületek belő terének bemutatásáról, újonnan nyílt vagy felújított vendéglátó és szórakozóhelyek befotózásáról, illetve szálláshelyek, panziók, hotelek minél szélesebb körű bemutatásáról.

Ez utóbbi szegmensre külön is szeretném felhívni a figyelmet, hiszen Szeged és vonzáskörzetére vonatkoztatva évről éve növekszik a turizmus, és a városban eltöltött vendégéjszakák száma. A legfrissebb adatok szerint 2018-ban is így volt ez, azaz a legkedveltebb belföldi turisztikai célpontok között volt Szeged, ennek megfelelően sorra nyílnak az újabb, kisebbnagyobb panziók, apartmanok stb. Ahhoz, hogy az érdeklődőknek, a potenciális vendégeknek megfelelő minőségben lehessen a honlapokon, Facebook oldalakon, Instagramon stb. bemutatni az adott szálláshelyet, mindenképpen professzionális fotókra van szükség, aminek keretein belül a speciális széles- és extra széles (halszem) látószögű optikákkal még a kisebb helyiségek (kisebb szobák, fürdőszoba, mosdó stb) is megfelelően és teljes egészükben bemutathatóak.

Néhány fontosabb referenciám az enteriőrfotózás témakörben:

– Spotlight Apartmanház Szeged

– Hotel Vila Larus (Palics, Szerbia)

– Center Bár & Café (Szeged)

– Széchenyi Café (Szeged)

– A szegedi Reök-palota lépcsőházának és udvarának turisztikai célú fotózása.

– Felújított, és frissen nyitott Pingvin Patikák beltéri fotózása Szegeden és Makón.

– A volt Bartók Béla Művelődési Ház (Szeged, Wesselényi utca) műemlék épületének kollégiummá való átalakításának és felújításának dokumentálása, beleértve a felújítás előtti, alatti és utáni állapotokat is.

– Kiadás előtt álló irodák fotózása a szegedi Tisza Lajos körúton.

 A szegedi Dömötör-torony belső tereinek fotózása, a 2019 februárjában történő megnyitása előtti szóró- és reklámanyagokhoz, valamint az ekkor nyíló kiállítás anyagához.

Most pedig jöjjön néhány fotó vegyesen, a fentiekből: