Szeged Naptár 2024

Az utóbbi évek hagyományainak megfelelően, idén év végén is megjelenik a Papdi Balázs fotóit felvonultató, nagy népszerűségnek örvendő Szeged falinaptár, a rendszeres vevők által már jól ismert méretben, minőségben illetve kivitelben. A karácsonyi ajándéknak is kiváló naptárhoz kb. november legvégétől lehet majd hozzájutni, a részletek a lentebbi bekezdésekben olvashatóak.

 

A naptár paraméterei

Ami a falinaptár fizikai megjelenését illeti, szintén változatlan az utóbbi évekhez képest, tehát összehajtott állapotában 30 x 30 cm-es, kihajtva – azaz falra akasztott állapotában – pedig 30 x 60 cm-es, a lenti látványterveken is ez utóbbi állapotban láthatóak az oldalak. A naptárban Papdi Balázs 24 db fotója lesz megtalálható (havonta 2-2 db kép, a lenti látványterveken látható elrendezésben).

 

A naptár ára

A naptár ára az infláció ellenére változatlan maradt, azaz a tavalyi 5000 Ft / db áron érhető el most is. Természetesen postai (illetve futárszolgálat útján történő) átvétel esetén erre jön még rá a csomagolási és szállítási költség is!

 

A naptár előrendelésének és megvásárlásának lépései

 

1. A naptár (elő)rendelése

Fontos tudnivaló, hogy alapvetően annyi példányban fog készülni, ahány előrendelés érkezett.
Rendelést leadni kétféleképpen lehet.
A Facebook profillal rendelkezők a PapdiBalázsFotó nyilvános Facebook oldalán írhatnak, az ‘Üzenet” menüpontot használva. Az üzenetben a pontos darabszám mellett írjátok meg, hogy a személyes átvételt vagy a kiszállítást választjátok.
A Facebook profillal nem rendelkezők pedig a balazspapdi kukac yahoo.com címen adhatják le a rendelésüket, az előbb leírt tartalommal.
Fontos, hogy a házhoz szállítást (futárszolgálat) választók esetében a a szállítási és csomagolási költség (légpárnás védőborítékban) is a vevőt terheli, fizetni viszont nem kell előre, csak amikor már rendben megérkezett a naptár.

Az elküldött üzenetre és email-re mindenki személyre szabott választ fog kapni egy-két napon belül, egyrészt a rendelés megerősítése, másrészt az esetlegesen felmerülő kérdésekre való válaszok miatt.

 

2. A naptár elkészülése

Technikai okok miatt a megszokottnál kicsit később, november második felében fognak elkészülni a naptárak, de így is azok is hozzájuthatnak időben, akik karácsonyi ajándéknak szánják. Amint ebbe a fázisba érkezett a projekt, akkor újra mindenki fog erről kapni egy üzenetet Facebookon vagy pedig email-ben.

 

3. A naptárhoz való hozzájutás.

Az előrendelt naptárakhoz a tavalyi módon lehet hozzájutni.A nyomdai munkák elhúzódása miatt, kicsit később, kb november legvégétől lesznek személyesen átvehetők és kifizethetők Szegeden, a Somogyi utca 17. szám alatt található FolkArt Népművészeti Boltban. Mindenki üzenetet fog kapni akkor, amikortól elérhetőek lesznek a boltban a naptárak.
Akik pedig a házhozszállítást választották, azoknak december elejétől kezdődik meg a kiszállítás, erről szintén értesítést fognak kapni FB-on vagy emailben.

 

Most pedig jöjjön a legfontosabb, azaz a naptár 12 oldalának látványterve, falra akasztott állapotban (30 x 60 cm):